Saturday, 7 January 2012

Azam..ala kazam...!!!SElamat Tahun Baru 2012...

Mak aik punya lah banyak semak samu kat blog ni..pasal lama beben0r tak mengupdatenyer..yelah asyik busy dengan hidup je.....he..he..he...


Tak sangka dah masuk tahun 2012..dan umur pun dah makin meningkat...rasa macam cepat je masa berlalu...macam baru semalam je masuk sekolah..rasa macam nak putar balek masa ke zaman sekolah dulu..pasal nak wat elok-elok exam SPM..boleh masuk Universiti...huhuhu..tapi yang berlalu biarlah berlalu...bak kata orang  lama...'' yang lepas jangan dikenang ''...

Sempena azam baru mesti semua orang akan merenew azam tahun baru..kalau tak banyak sikit mesti lah ada penukaran azam...termasuk lah tuan punya badan yang tengah menaip ni...azam tahun 2012 tak banyak perubahan still sama macam tahun lepas...antaranya ialah..jeng..jeng..

-yang paling atas dalam carta sama macam tahun lepas, mendapat pekerjaan yang tetap dan gajinya tetap masuk poket den tiap-tiap bulan...huhuhu(keje yang ada sekarang gaji masuk 2 bulan sekali..ahaks..!!)

- yang kedua sama macam azam tahun lepas menguruskan badanku ni yang terlebih menjadi lebih kurus lagi...(a.k.a tak berapa besar)

-yang ketiga ni masih baru dalam carta azam tahun baru...iaitu mendapatkan jodoh atau teman lelaki....
(hahaha..)hehehehe..tak tahan nak gelak...

Tak kira apa pun azam kita asalkan azam tahun baru tidak memudaratkan diri kita..apa-apa pun selamat tahun baru 2012....

p/s: next update akan upload gambar tudung-tudung terbaru dan kain cotton dari Protege Familista Collection...see you next time baby..hehehe...