Saturday, 27 August 2011

Hey Kamo...Selamat Hari Raya Aidilfitri...


Selamat Hari Raya....
cak..cuk..cak..dah tiba hari lebaran...tak sangka alhamdulilah dapat kita beraya lagi tahun ini...tak kisah lah raya kat kampung ke..bandar ke..kita still sama-sama beraya..dan selamat hari raya diucapkan kepada semua yang sudi singgah ke blog ini dan kepada yang follow pulak terima kasih diucapkan.....walaupun banyak perubahan yang berlaku...harap korang akan still beri sudi singgah dan sokong blog ni...s0 terima lah lagu raya ini....



(original song dari P.Ramlee - Suara Takbir,sayu hati dengar lagu ni)

p/s: jom balik kampung..nak raya dah ni..wuhoo...

2 comments:

Nafisah Ruslan said...

selamat hari raya..semoga selamat sampai ke destinasi

pRotege oN tHe R0ad said...

selamat hari wat kamo jugak nafisah...